Wakker worden terwijl je de zee hoort ruisen. Na het werk met je voeten in het zand een drankje drinken en de zon zien ondergaan. Fietsend door de duinen en de wind in je haren voelen. Met Nieuw Kijkduin wil FRED Developers bezoekers, bewoners en ondernemers 365 dagen een vakantiegevoel geven. Hier kiezen bewoners en ondernemers voor het beste wat de kust te bieden heeft.

Direct aan het strand van Kijkduin komt all-season-badplaats Nieuw Kijkduin! Hier wordt een compleet nieuwe strandbeleving gerealiseerd. Een plek waar wonen, werken, ontspanning en sportieve inspanning elkaar vinden. “Nieuw Kijkduin is niet zomaar een badplaats, maar het beste wat de kust te bieden heeft. Op deze unieke woon- en ondernemerslocatie komt al het goede samen.” Ontwikkelaar Bas van de Peet vertelt enthousiast wat Nieuw Kijkduin zo bijzonder maakt. “Het strand, de duinen en de zee hebben van nature een magische aantrekkingskracht. Ook de strandarchitectuur van de gebouwen draagt bij aan het vakantiegevoel. Maar je wil hier pas vier seizoenen lang komen én blijven als álles klopt. Wat daar voor nodig is? Deze inspirerende plek zoekt nog meer inspirerende ondernemers. Mensen die het strand­concept omarmen, kansen zien en ieder op hun eigen manier waarde toevoegen.”

Nieuw woon- en werkgebied

Nieuw Kijkduin is een compleet nieuw woon- en werkgebied met zeven woongebouwen waar luxe appartementen en penthouses in gevestigd zijn. De gebouwen zijn via de Kijkduin Boulevard, de Delta Promenade en diverse pleinen met elkaar verbonden. Hier zijn bedrijfsruimten te huur voor horeca en retail. Daarbij komt Daily Taste in Nieuw Kijkduin. Daily Taste is een indoor versmarkt. Alles draait in deze foodmarkt om vers eten en drinken. Ambachtelijk, direct van het land, geïmporteerd uit Zuid-Europa of biologisch gekweekt.

Gezocht: inspirerende ondernemers

Iedere dag ondernemen op een plek waar elke dag een beetje als vakantie voelt. Bij Nieuw Kijkduin kan dit en maak je je ondernemersambitie waar. Het strand, de duinen en de zee hebben altijd een groot aantrekkingskracht gehad. Ook in deze badplaats bewegen bezoekers en bewoners zich 365 dagen per jaar van het strand, richting de Kijkduin Boulevard, naar de Delta Promenade. Voor een dagje aan zee, om uit te waaien, een heerlijk diner, een dagelijkse boodschap of om gewoon even rond te slenteren langs de verschillende winkels. Hier leeft het altijd!

Winkelgebied Delta Promenade

Bezoekers en bewoners wandelen van vroeg tot laat over de promenade. Ze laten voor een dagje strand hun picknickmand vullen bij de verswinkels in Daily Taste, struinen langs de leuke boetiekjes voor een verjaardagscadeautje en nieuwe outfit of doen uit het werk boodschappen bij de supermarkt. De Delta Promenade is een aantrekkelijk, beschut winkelgebied waar – door te sturen op variatie in aanbod – de smaakpapillen en shopbehoeften getriggerd blijven. In dit lagergelegen winkelgebied vind je een uiteenlopend aanbod van boetiekjes, kledingwinkels, horeca en misschien komt er ook wel een galerie.

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 24 t/m 32 van LEVEN! Magazine #40