De advocaten van Brugrecht advocaten hebben een winnaarsmentaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in huurrecht, bouwrecht, vastgoedrecht en VVE recht en bijten zich vast in elke zaak. Met hun positieve instelling krijgen ze enorm veel voor elkaar, zelfs in mindere tijden.

Advocaten Annemarie Wiesmeier – van der Brugge en Marijke Graventein – van Etten zijn perfect op elkaar ingespeeld. Ze vullen elkaar moeiteloos aan en stralen eenzelfde soort enthousiasme en daadkracht uit. Annemarie: “Problemen zijn er om opgelost te worden, als je gaat sjagrijnen bereik je niets.” Deze overtuiging heeft Brugrecht advocaten veel gebracht: tevreden cliënten, een goedlopend kantoor en een stevige basis om verder te groeien. Dat groeien doen ze sinds april vanuit een nieuwe locatie op de Burgemeester Kolfschotenlaan in Den Haag, met twee nieuwe collega’s en een vacature voor een advocaat stagiair.

Belén Gobits, Marijke Graventein – van Etten, Janna Oosschot, Eric Wiesmeier en Annemarie Wiesmeier – van der Brugge

Dealen met de situatie

Annemarie lijkt te oreren in crisissituaties: “Toen ik in de financiële crisis dit kantoor startte, verklaarde men mij voor gek. Ik houd van uitdagingen: als het in deze situatie lukt, dan kan ik alles aan. Na vijf jaar groeiden we uit ons jasje en waren we toe aan de volgende stap. We vonden deze kantoorruimte. Er moest veel gedaan worden, maar nu is het een prachtige werkomgeving geworden waar cliënten zich welkom en op hun gemak voelen. We verhuisden net toen de intelligente lock down werd afgekondigd. Best spannend want alles lag stil; de rechtbanken deden niets meer, cliënten keken de kat uit de boom en vastgoeddeals werden aangehouden; daar zaten we dan in ons mooie nieuwe pand. Maar toen alles weer een beetje op gang kwam, wisten cliënten ons direct weer te vinden. Ze komen bij ons vanwege de hoge kwaliteit van deskundigheid en dienstverlening, als je dat als advocaat levert, komt het altijd goed. De google reviews liegen er dan ook niet om.”

Ervaring met succes

Marijke: “Ja dat is waar, ook ons eerlijke advies wordt erg gewaardeerd. We hebben veel terug- kerende cliënten en veel van onze eerdere cliënten raden ons weer aan bij anderen. Op dit moment werken veel mensen thuis, zaken gerelateerd aan het hebben van en het leven in een (huur)woning springen in het oog. Er is nu meer tijd om (lopende) kwesties echt op te pak- ken. Dat merken wij ook. Diverse aannemers, VvE’s en vastgoedbeleggers hebben zich bij ons gemeld, maar ook de (zakelijke) (ver)huurders, (ver)kopers en opdrachtgevers. Zo kennen we beide zijden van de medaille. Daardoor kunnen we putten uit een groot scala aan oplossingen en kennen we de verweren van beide kanten die we in het voordeel van cliënt kunnen toepassen, op die manier behalen we de beste resultaten voor onze cliënten. En daar gaan we altijd voor! ”

Brugrecht advocaten

Burgemeester Kolfschotenlaan 61,

Den Haag T 070 326 32 81,

Meer weten? Kijk op www.brugrecht.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 105 van LEVEN! Magazine #46

Tekst: Lizzy de Wilde / Fotografie: Femque Schook