Thuis muziek beleven alsof je op het Malieveld staat of in het Concertgebouw zit tijdens een live optreden? Met de juiste geluidsapparatuur kan dat. Chattelin Audio Systems stelt unieke sets samen in elke denkbare mix van klank en prijs.

Peter Chattelin is al meer dan 35 jaar gepassioneerd met muziek bezig. Hij is kenner, luisteraar en beoefenaar van de ‘mooiste kunstvorm ooit’. Als audioadviseur heeft hij ervaring met ’s werelds meest geavanceerde apparatuur en kan op basis van zijn enorme kennis de perfecte set samenstellen. “Je kunt tegenwoordig overal geluidsapparatuur kopen. Maar er is een groot verschil tussen het waarnemen van geluid en het beleven van muziek met alle emoties die muziek oproept. Dat bereik je niet met Bose of Sonos. Alleen met kwaliteitsapparatuur wordt iets moois iets magisch.”

“Goed geluid geeft muziek meer inhoud, meer diepte.”

Van absorberen naar beleven

Chattelin maakt het regelmatig mee in zijn zaak; kinderen die met een verveeld gezicht rondhangen, terwijl hun ouders naar muziek luisteren, en ineens verrast worden door de intensiteit van het geluid. “De jeugd leeft met earphones in. Dat is jammer. Goed geluid geeft muziek meer inhoud, meer diepte. Of het nou Bach is of Adele, je ontdekt zoveel méér! Als iets écht goed klinkt, verover je mensen. Dat is het verschil tussen het absorberen van muziek en het beleven van muziek.”

Meer lezen over Peter en zijn muziek? Klik dan hier om de laatste editie van LEVEN! Magazine te lezen! Pagina 113.

Tekst Lizzy de Wilde
Fotografie Femque Schook

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58, Den Haag
T: 070 363 20 50
Facebook: Chattelin Audio Systems
Instagram: Chattelin Audio Systems
www.chattelin.nl