Gravestate Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en is een van de grotere spelers op de Wassenaarse huizenmarkt. Selina Leidelmeijer vertelt over haar team en de kracht van het makelen met een vrouwelijke touch.

In het prachtige Wassenaar is het heerlijk wonen. De unieke ligging helemaal in het groen, aan zee en vlakbij de grote steden maakt dit gebied ook zeer geliefd bij expats. Gravestate Makelaardij heeft een ruim en divers aanbod van appartementen tot en met een geweldig landgoed voor een brede doelgroep. Selina Leidelmeijer is sinds 2006 eigenaresse en het vertrouwde gezicht van Gravestate Makelaardij. “Het team bestaat uit acht professionals in de leeftijd 21 tot net iets boven de 60 jaar. Wij hebben met elkaar heel wat levens-, werk- ervaring en deskundigheid opgebouwd. Gravestate Makelaardij verzorgt uw verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en uw taxaties. Daarnaast beheren wij uw verhuurde huis terwijl uzelf in het buitenland woont, daarmee gaat onze service verder dan alleen het vinden van een betrouwbare huurder.”

Deskundige kennis

“Als gecerticeerd NVM makelaarskantoor staan wij bekend om onze deskundige kennis van de huizenmarkt, inlevingsvermogen, betrouwbaarheid, enthousiaste en kordate werkwijze, maar ook het hoge serviceniveau. Makelen vinden wij vanzelfsprekend gewoon het leukste vak dat er bestaat.” Het kopen van een huis gaat gepaard met emotie, het nemen van moeilijke beslissingen en er kleven grote financiële risico’s aan. De makelaars van Gravestate Makelaardij zorgen ervoor dat het hele proces soepel zal verlopen en staan de kopers bij met raad en daad maar ook gewoon met praktische tips. Zij verliezen daarbij de bouwkundige en juridische aspecten niet uit het oog, want dit zijn zaken die kopers snel over het hoofd zien. “Het kopen of huren van een woning is niet alleen de zoekwens ver-talen maar de rol van de makelaar is ook om in te zoomen op details die je als koper of huurder niet ziet. Wij dames hebben naast deskundigheid ook op een natuurlijke wijze oog voor de emoties van onze relaties, dat wordt gevoeld en zeer gewaardeerd.”

“MAKELEN VINDEN WIJ GEWOON HET LEUKSTE VAK DAT ER BESTAAT.”

Zoekwensen

Gravestate Makelaardij makelt in Wassenaar en direct aangrenzende gemeentes zoals Voorschoten, Leiden, Voorburg en Den Haag. “Wij vinden het belangrijk om de beste locatie te vinden en het huis dat het meest aansluit bij de zoekwensen van onze cliënten, zonder de realiteit uit het oog te verliezen en onze klanten te behoeden voor valkuilen of een ‘kat in de zak’. Kortom, wij zijn pas tevreden als onze kopers dat ook zijn!”

Meer weten over Gravestate Makelaardij? Kijk op www.gravestate.com

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 38 en 39 van LEVEN! Magazine #44