De magie van kaviaar zit niet alleen in de luxe en exclusiviteit het heeft ook een heilzame werking. Kaviaar zorgt voor een absolute beautyboost. Kaviarista Vanessa Toet ziet het als missie om haar kennis te delen over de kracht van kaviaar.

Als dochter van de befaamde Jacobus Toet is Vanessa opgegroeid in de wereld van kaviaar. Jarenlang was ze actief in het familiebedrijf van haar vader, dat al vijf generaties lang in vis handelt. Hij begon met het importeren van kaviaar. “In mijn jeugd ben ik bij alle bekende kaviaarhuizen in Europa geweest en heb ik alle processen, kwaliteiten en smaakbelevingen kunnen ervaren. Doordat wij elke dag kaviaar proefden weet ik hoe puur het product is en dat het vele smaaksensaties kent. De smaakbeleving van kaviaar kan ik zeer waarderen en hoewel het bekend staat als delicatesse is het vooral erg gezond. Het geeft het lichaam echt een energieboost. Als wij als kind vroeger niet lekker waren kregen wij een extra lepel kaviaar en herstelden wij meestal razendsnel.”

Caviar Pearls

“Voor een goede gezondheid zou ik iedereen elke dag een hapje kaviaar gunnen. Ik droomde al jaren geleden over een capsule van kaviaar. Nu 25 jaar later komen de Caviar Pearls van Exmoor Caviar op mijn pad. Als echte kaviarista ben ik hier meteen ingedoken. Kaviaar is al mijn hele leven mijn passie en ik heb hier een groot deel van mijn vitaliteit en energie aan te danken. Samen met Exmoor Caviar hebben wij dit prachtige concept verder ontwikkeld. Caviar Pearls is een uniek supplement van pure kaviaarolie van de steur. Deze bijzondere olie is verkrijgbaar in een verpakking van 30 pearls van 300 mg olie per capsule, rijk aan omega 3. Het helpt de huid er stralend uit te zien, het zorgt voor hydratatie en het heeft een anti-aging werking. Vanwege de aquacultuur heeft de olie van de gekweekte steur geen last van zware metalen, PCB’s of micro plastics en wordt het 100% duurzaam geproduceerd. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de distributie van Exmoor Caviar in de Benelux. Met kaviaar in mijn DNA ben ik gedreven om de wereld kennis te laten maken met de kracht van kaviaar.

Lees meer over Exmoor Caviar op www.exmoorcaviar.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 75 van LEVEN! Magazine #43