Jij ook in de lente-editie van LEVEN! magazine?

Het nieuwe LEVEN! magazine verschijnt dinsdag 6 maart 2018

We zitten nog midden in de winter, de feestdagen staan voor de deur, maar wij dromen al weer van de voorjaarszon. Als er één seizoen is waarin het draait om nieuwe dingen, dan is het de lente. Na die donkere winter gooien mensen graag het roer om en halen ze eens goed de bezem door hun interieur. In ons lentenummer brengen we daarom een uitgebreide en kleurrijke special over al het moois en nieuws op het gebied van wonen, design en interieur. Voor binnen en buiten.

De lente is ook bij uitstek de periode van nieuw geluk en van trouwerijen. Aanleiding genoeg om juist in onze voorjaarseditie een special aan dit onderwerp te besteden. En dan hebben we het over alles rond het huwelijk: de mooiste trouwlocaties, accessoires, mode, bruidstaarten, bubbels, trouwfotografen en veel meer.


200 jaar Scheveningen is dan in volle gang. En in het voorjaar zal alweer voor de vijfde keer het festival Designkwartier plaatsvinden. Het Haagse Zeeheldenkwartier trekt dan talloze liefhebbers uit het hele land met prachtige producten, toonaangevende ontwerpers, jonge talenten en bijzondere presentaties.


Daarnaast in onze lente-editie beproefde onderdelen, zoals interviews met bekende regiogenoten en spraakmakende ondernemers, mooie (foto)reportages, een opvallende modespecial, leuke rubrieken en een interieurreportage over het monumentale Jugendstilpand aan het Smitswater.

Op naar een heerlijke lente!


Wonen & interieur – Trouwen – Fashion – Business en meer…

Interesse, vragen of tips? Sluit één van bovengenoemde onderwerpen aan bij jouw onderneming of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Neem contact op met Daphne Kamphuis via daphne@levenmagazine.nl of 06 39 760 090.