In de VOORJAARS-editie van LEVEN! hebben we uitgebreid aandacht besteed aan de schitterende True Colors-kleurcollectie van Bierens Verf. Naast deze 280 kleuren heeft Bierens ook een serie zwart-variaties en ‘buitenkleuren’ ontwikkeld.

Directeur Erik van Lieshout vertelt erover. “Omdat er veel vraag is naar klassieke en monumentale kleuren, onder andere voor deuren, ramen en ander houtwerk buiten, hebben we een tweede True Colors-collectie ontwikkeld, Outdoor Classics geheten. True Colors Outdoor Classics bestaat uit twintig ‘buitenkleuren’, waaronder veel voorkomende, zoals Grachten- en Monumentengroen. Daarnaast is er ook een speciale buitenverf ontwikkeld, TcO geheten, oftewel True Colors Outdoor.”

Directeur Erik van Lieshout voor de Outdoor Classics-kleuren

TcO is een kwalitatief hoogstaande verf met een glansbehoud van ruim tien jaar. Bierens Verf stelt hoge duurzaamheidseisen aan haar producten. Daarom is TcO voor 50 procent bio-based. Erik van Lieshout legt dit uit: “Dat betekent dat bijna de helft van de grondstoffen die gebruikt worden, bestaan uit snel hernieuwbare grondstoffen. Dat is meer dan bij de bekende A-merken, die overigens ook verkrijgbaar zijn in onze winkels. Overigens is TcO een zogenaamde ‘mengverf’, wat betekent dat het in iedere kleur verkrijgbaar is.”

“Omdat er veel vraag is naar klassieke en monumentale kleuren, hebben we True Colors Outdoor Classics ontwikkeld

Wi je niet zelf schilderen maar het laten doen? Bierens Verf kan je daar ook bij helpen. Met het ‘Huis Schilder Plan’ zorgt Bierens ervoor dat je in korte tijd een offerte van een vakschilder in huis hebt en het schilderwerk gedurende het hele project begeleid wordt.