Het nieuwe wonen begint in ’s-Gravenzande. Het allereerste luxe wooncomplex mét overdekte binnentuin in Nederland wordt gebouwd in het Westland. Mipatio is een verrassend nieuw woonconcept waar zorgeloos genieten centraal staat.

Mipatio is een primeur: een appartementencomplex in de vorm van een hoefijzer met een met glas overdekte patio zo groot als een half voetbalveld. Een groene oase waar het 365 dagen per jaar goed vertoeven is dankzij een uitgekiend klimaatsysteem. Op koude dagen wordt de binnentuin verwarmd en op zonnige dagen gaan de luchtramen in het dak open om verkoeling te geven. De subtropische sfeer die daardoor ontstaat geeft je het gevoel op vakantie te zijn in een Zuid-Europees land.

Comfortabele luxe

“Ondanks de toenemende vergrijzing is er nooit iets ontwikkeld voor deze leeftijdsgroep die heel vitaal is en zich wil voorbereiden op een toekomst zonder al te veel ballast. Mensen willen comfortabel wonen, het Het nieuwe wonen begint in ’s-Gravenzande. Het allereerste luxe wooncomplex mét overdekte binnentuin in Nederland wordt gebouwd in het Westland.

Mipatio is een verrassend nieuw woonconcept waar zorgeloos genieten centraal staat. liefst gelijkvloers, met de mogelijkheid om van allerlei voorzieningen gebruik te maken. Het hoeft niet groot te zijn, wel praktisch en aangenaam en van goede kwaliteit. Veiligheid is ook belangrijk, en natuurlijk het sociale aspect. Een kop koffie met elkaar drinken, samen sporten, wandelen of gewoon even de krant lezen op het terras.”

Nog meer LEVEN!

Meer lezen over Mipatio? Klik dan hier en lees verder op pagina 070 t/m 073 van LEVEN! Magazine Den Haag!

Tekst: Lizzy de Wilde