Bij Tauro huur je betaalbare kantoor- of bedrijfsruimte op een A-locatie in verschillende steden in de Randstad. Klein of groot, voor een korte of lange periode, vast of flexibel: elke ondernemer voelt zich meteen thuis bij Tauro.

Flexibiliteit is kenmerkend voor Tauro. Debby Van den Heuvel en Cecile Verhoef zijn al ruim 10 jaar de Tauro-makelaars en stralen uit dat overal een passende werkoplossing voor te vinden is. Verhoef: “Ondernemers hebben te maken met groei en met krimp, dat is inherent aan ondernemen. Wij bewegen mee met die ontwikkelingen. Als startende ondernemer kun je bijvoorbeeld beginnen met het huren van een werkplek in een open ruimte en later uitbreiden naar een eigen kantoorunit. Of van twee werkplekken in een eigen ruimte uitbreiden naar tien werkplekken. We hanteren verschillende contractvormen en je houdt gewoon hetzelfde zakelijke correspondentieadres.”

Inclusief persoonlijke service

Je huurt niet alleen vierkante meters kantoorruimte, je krijgt er ook een receptioniste, koffie- en lunchfaciliteiten, vergaderruimtes en persoonlijke aandacht bij. Van den Heuvel: “Wij zijn er voor de huurders, wij zorgen ervoor dat ze hun business kunnen draaien in een professionele zakelijke omgeving. Daarom gaan we ook altijd met elkaar in gesprek. We kennen de mensen. Cecile en ik doen de bezichtigingen met klanten, waardoor we regelmatig op de locaties komen en dus veelal op de hoogte zijn van wat er speelt.”

Ongestoord werken

Van den Heuvel en Verhoef nemen de vragen van de klant serieus. Zo is er nu meer behoefte aan werkplekken of kantoorruimte voor één of meerdere dagen per week. Verhoef: “Mensen werken meer vanuit huis en niet iedereen beschikt over een aparte werkruimte of de noodzakelijke technische voorzieningen. Daarom bieden wij nu ook Dagkantoren aan zodat áls de regels wat versoepelen en we weer mogen reizen, mensen kunnen beschikken over een eigen kantoor voor een dag. Ideaal om ongestoord calls en online meetings te doen in een zakelijke omgeving met eventueel gebruikmaking van ons all-in-one-device. Dit is een verrijdbaar groot lcd-scherm met camera en speaker in één dat je zo aan je laptop koppelt. Ons Dagkantoor is een laagdrempelig en voordelig concept, en wat ons betreft neem je gewoon je eigen kamerplant mee.”

Tauro

T 088 099 10 00

Meer weten? Kijk op www.tauro.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 101 van LEVEN! Magazine #46

Tekst: Lizzy de Wilde / Fotografie: Pascale van Reijn