Met resultaatgerichte behandelingen, producten en high-end apparatuur is schoonheidsinstituut annevanaken in Den Haag vooruitstrevend als het gaat om huidverbetering, anti-aging en bindweefselmassage.

Met een bevlogen team zet Annemiek van Aken zich in om aangename en resultaatgerichte huidverbetering te bieden: “Samen met huidspecialist Marieke Vollebregt en sinds kort huidtherapeut Janneke van de Poele (BIG geregistreerd) kunnen we naast high-end huidverbetering ook behandelingen aanbieden die vergoed worden.”

Ultrasound

Er zo lang mogelijk goed uit blijven zien op een natuurlijke manier is het uitgangspunt van het team van Annemiek: “Met een medische scan meten we naar wens met ultrasound de hoeveelheid collageen die cliënten in de huid hebben. Deze scan geeft veel inzicht over de collageenaanmaak, de dikte van de huid en of er schade is door de zon. Samen met de cliënt maken we een behandelplan op maat. Huidverbetering gaat hier nog een stap verder. Naast de mogelijkheid om de huid een boost te geven met voedingssupplementen van Cellics is er ook een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd. Uit Oostenrijk introduceren wij Vinoble Cosmetics, een 100% vegan skincaremerk op basis van druivenpitten met prachtige resultaten voor zowel mannen als vrouwen.”

Nieuwste generatie

Nieuw in het instituut is de mechanische bindweefselmassage met de Icoone. Dit apparaat is voor high-end huidverbetering en wij zijn trots om hiermee probleemzones in het gezicht en op het lichaam aan te kunnen pakken. Door middel van geavanceerde technieken van led en laser kunnen we met de Icoone het bindweefsel losmaken en stimuleren. Het resultaat is al na een aantal behandelingen goed zichtbaar. De bovenbenen, de billen en het gezicht worden echt verstevigd. Met de Icoone kunnen we ook cellulitis, lymf- en lipoedeem, striae en littekens in ons instituut behandelen. Naast de Icoone bieden wij ook de vooruitstrevende Venus Freeze behandeling aan die door warmte, magnetische pulsen en radiofrequentie het lichaam aan het werk zet om collageen aan te maken, vetcellen te verkleinen en de huid en de contouren te verstrakken. De resultaten zijn uitermate indrukwekkend.” Door de rol van Annemiek als examinator voor het vak schoonheidsspecialiste op internationaal niveau reist ze veel over de wereld en is zij op de hoogte van alle ins and outs op het gebied van huidverbetering. Daarnaast ondergaat zij zelf alle behandelingen om de beste selectie te kunnen maken voor haar cliënten.

Lees meer over Schoonheidsinstituut annevanaken op www.annevanaken.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 79 van LEVEN! Magazine #43