Boston Trader is een exclusieve Department Store voor vrouwen en mannen, met merken als Emporio Armani, Stone Island, Parajumpers, Ralph Lauren, Elisabetta Franchi, Pinko, SET en nog veel meer high-end fashionlabels.

Johan Willem Koen heeft samen met zijn vrouw Kristel al in 1985 Boston Trader opgericht. De winkel bestaat bijna 35 jaar en er worden in 2020 het hele jaar door fashion­events georganiseerd om deze mijlpaal met elkaar te vieren. Er zijn zelfs collectie-items ontworpen. Een aantal van deze iconische kledingstukken liggen nu al in de winkel. Mannen en vrouwen worden vaak verrast door het concept van deze bijzondere winkels. De verschillende afdelingen van de Boston Trader Department Store hebben een eigen merken­aanbod en een bijpassende sfeer. Bij binnenkomst vind je stoere, klassieke en luxury menswear voor mannen en hun volgende generatie. Truien, vesten, jassen, jeans en broeken van mooie labels worden hier gepresenteerd. “In deze prachtige ambiance is iedereen welkom en het is de bedoeling om een thuis­gevoel te creëren. Daarom is er een koffiebar gerealiseerd, waar je heerlijk kunt genieten van al het moois om je heen.”

Parijse showroom voor vrouwen

In tegenstelling tot de stoere look van de mannenafdeling hebben de twee etages voor vrouwen een hele royale en bijna Parijse showroom-achtige sfeer. Hier krijg je dat rijke gevoel van dit magistrale pand en de waanzinnige collectie merken. Je kunt hier een jas van Parajumpers kopen of kiezen voor fashion van Pinko, Armani en andere mooie merken. Je waant je echt even in een andere wereld. Het verhaal gaat dat Vincent van Gogh in dit pand als leerling geschilderd heeft. Dat maakt het misschien nog specialer. “Zakenvrouwen en modeliefhebbers shoppen hier graag en krijgen alle aandacht. Er is zelfs een aparte etage geheel en al met het merk Elisabetta Franchi. De collectie die wordt ingekocht is compleet afgestemd op de doelgroep van de Departement Store van Boston Trader op Plaats 20.” Ook aan de zakenman is gedacht bij Boston Trader Menswear, dat op steenworp afstand ligt van dit imposante pand.

Lees meer over Boston Trader op www.bostontrader.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 86 & 87 van LEVEN! Magazine #43