Elke dag komt het een stapje dichter bij de finale van een grote metamorfose. Dit unieke hotel bouwt aan een toekomst waarin duurzaamheid en moderne aanpassingen centraal staan. Dit enorme project wordt geleid door Roxanne en Alex Luiten, die blij zijn dat het einde nu echt in zicht is.

De gloednieuwe hotelkamers worden al bewoond maar nu zijn ook Gastrobar Hop en Restaurant Eiber officieel geopend. Via de nieuwe ingang met majestueuze marmeren trappen betreed je een grote lobby waar niet alleen de receptie is gevestigd maar tevens een knusse ‘bakery’, met versgebakken croissantjes, brood en huisgemaakte taartjes. Voor iedereen elke dag toegankelijk.

ELKE DAG EEN STAPJE DICHTER BIJ DE FINALE VAN DE METAMORFOSE

Gastrobar Hop
Helemaal links in de lichte hal is de ingang naar Gastrobar Hop. Met een open haard en intieme zitjes, de tafels gezellig gerangschikt en een bar waar je menig middaguurtje kunt doorbrengen met collega’s, vrienden of geliefden onder het genot van een heerlijke cocktail. Hier worden ‘Shared Dining’-gerechtjes geserveerd: kwalitatief hoogwaardige Mediterraans-Aziatische kunstwerkjes.

Restaurant Eiber
Bij het binnentreden van Restaurant Eiber is een balie waar eenieder gastvrij wordt ontvangen. De kast waarin geweckte groente uit de eigen moestuin tentoongesteld wordt, is een lust voor het oog. Het zeer ruime restaurant oogt ongekend intiem, mede dankzij de warme kleuren zoals terra, donkerblauw en groen, die de flora en fauna van de omgeving naar binnen brengen. Met bijzondere lampen, sfeervol brandende kaarsen en her en der een touch of chique messing is het dé plek om te brunchen, lunchen en/of dineren. In de open keuken is het team van chef-koks aan het werk met de verse producten die à la carte worden bereid.

Uiteraard wordt rekening gehouden met speciale wensen als vegetarisch of veganistisch. Op de menukaart, met voor ieder wat wils, ontbreken de klassieke Van der Valk-gerechten niet. Ze hebben wel een nieuw jasje gekregen, net als het restaurant zelf. Ook de bekende Live Cookingbuffetten worden weer aangeboden.

Club Kievit
Aan de zijkant van het restaurant, met zicht op het groen, is een speciale ruimte voor ‘Private Dining’, Club Kievit. Voor een buitengewone gelegenheid, vergadering of diner is hier een bijzondere plek gecreëerd voor maximaal twintig personen.

Warm welkom voor grote groepen
Op de tweede etage van het totaal vernieuwde hotel-restaurant is alle ruimte voor grote(re) groepen, een babyshower, congres, productlancering of groot (bedrijfs)feest.Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar
Zijdeweg 54, Wassenaar
T 070 511 93 44
wassenaar@valk.com
hoteldenhaagwassenaar.nl

✍️ Iris Oostlander 

📷 Dean Productions / Voldaan Media