Naturalis organiseert weer speciale avondopenstellingen van de tentoonstelling T. rex in Town voor volwassenen. Elke laatste vrijdag van de maand, van september tot en met december, is het museum geopend onder de noemer Cocktails & Dinosaurs.

Met een cocktail in de hand rondlopen en luisteren naar live muziek door gave bandjes & flitscolleges van experts over T. rex, elke maand andere muziek en een andere spreker!

cocktails-_-dinosaurs_HiRes

De volgende avonden is Naturalis geopend:

30 september
Muziek: Black Oak
Flitscollege: paleontoloog Anne Schulp (Naturalis)
T-rex Trix is een dame met een verhaal. Benieuwd naar alle smeuïge details over de zoektocht, de opgraving, de aanschaf, het wetenschappelijk onderzoek? Anne is je man.

28 oktober
Muziek: Matt Winson
Flitscollege: wetenschapsjournalist Maarten Keulemans (de Volkskrant)
Dino’s zijn uitgestorven omdat de inslag van een meteoriet een dodelijke klimaatverandering veroorzaakte. Is dit iets dat ons ook kan overkomen? Of vergaat de wereld binnenkort al op een andere manier? Ieh!!

25 november
Muziek: Lea Kliphuis
Flitscollege: geoloog Pim Kaskes (VU)
T-rex Trix is één van de meest complete en waarschijnlijk de allerbest bewaarde Tyrannosaurus rex ooit gevonden. Hoe kan het dat ze niet geplet is? En wat vertelt het gesteente waarin ze lag ons allemaal?

30 december
Muziek: The T.S. Eliot Appreciation Society
Flitscollege: godsdienstfilosoof Taede Smedes
Heb je als gelovige wel iets op een T. rex-tentoonstelling te zoeken? In de Bijbel komen immers geen dino’s voor. Of wel? Suspense!

Naturalis is deze avonden van 20.00 uur tot 22.00 uur geopend. Kaartjes kosten €20,00 per persoon, dat is inclusief een cocktail of een ander drankje. Meer informatie hier.