De 19de editie van CaDance komt eraan. Het meest actuele dansfestival van Den Haag presenteert de nieuwste dansbelevingen. Om daarvan te genieten hoef je zeker geen doorgewinterde danskijker te zijn. Een aantal tips waarvan je meteen zin krijgt om dit festival te bezoeken.

Archipelbuurt meets jonge makers

Eén van de publieksfavorieten is de dansroute 4×4. Deze keer vormen de statige Archipelbuurt en het Willemspark de sfeervolle entourage. Daar waar Den Haags grootste verhalenverteller Louis Couperus zijn inspiratie vond. Vier jonge makers uit de moderne, urban en Indiase dansscene brengen hun persoonlijke verhalen in korte choreo­grafieën naar de monumentale gebouwen en hippe hotspots.

Gegarandeerd gespreksstof

Voorstellingen over wilskracht en moed, machismo, queerfobie, de beleving van tijd, de aantrekkingskracht van extase, digitale verslaving en de breekbare band met onze moeders. De jonge en aan­stormende dans­makers weten boeiende en soms lastige thema’s bespreekbaar te maken. Houd deze namen in de gaten: Dunja Jocic, Ryan Djojokarso, Samir Calixto, Astrid Boons, Christiaan De Donder, Sedrig Verwoert en Amos Ben-Tall/OFFprojects.

Fijne arrangementen

Hou jij van een complete festivaldag inclusief een leuk etentje? Bestel dan één van de zinnenprikkelende en inspirerende CaDance arrangementen. Tijdens Urban Routes beleef je een zondag waar hiphop en breakdance centraal staan. Bij het Girl Power arrangement krijg je drie sterke solo’s van vrouwen voorgeschoteld én een korte inleiding tijdens een diner in restaurant Floc.

Feestdagenactie

Geef CaDance cadeau! Met de feestdagenactie wordt het online voordeel van € 2 verdubbeld naar € 4 op voorstellingen en arrangementen. Alle kaarten worden kerstboomklaar verpakt en gratis per post verstuurd.
De Feestdagenactie loopt t/m 31 december 2018.
Niet geldig in combinatie met andere kortingen.

CaDance Festival
25 januari t/m 9 februari 2019
Korzo Theater en Theater aan het Spui

Kijk voor meer informatie over CaDance Festival op www.cadance.nl/

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 65 van LEVEN! Magazine #39