De chique Haagse woonomgeving van Vroondaal ligt tussen het strand van Kijkduin en het bruisende centrum van Den Haag. In dit prachtige natuuren recreatiegebied Madestein wordt een nieuw gebied ontwikkeld met verrassende architectuur en vooral uitzonderlijk woongenot.

Het gigantische groene woongebied Vroondaal in Den Haag staat natuurlijk vooral bekend om de imposante villawijk. Vroondaal Hofstedepark wordt opgesierd door de markante architectuur waarbij de bewoners onder toeziend oog van de commissie Esthetiek hun eigen droomvilla’s hebben gecreëerd. Dit gebied is inmiddels verrijkt met de stijlvolle woonbuurt Vroondaal Zuid. Ontwikkelaar Saskia Hielkema vertelt vol enthousiasme vanuit de informatievilla De Vroonhof over het interessante woonaanbod op dit moment en de nieuwe plannen in deze omgeving.

Statig karakter

“De woningen in het gebied Vroondaal Zuid aan de overkant van park Madestein zijn grotendeels al gerealiseerd. Deze huizen hebben allemaal een herkenbare identiteit. Het statige en klassieke karakter van bijvoorbeeld een huis uit het Statenkwartier is de inspiratie voor het project in Vroondaal Zuid. Deze stijlvolle Haagse buurt bestaat uit herenhuizen, geschakelde woningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Lommerrijke chique

Binnenkort start ook de bouw met de realisatie van exclusieve huizen in het lommerrijke Vroondaal Westmadepark. Interesse? Klik dan hier en lees dan snel verder op pagina 109 van LEVEN! magazine Den Haag!

Informatiecentrum Vroondaal
Vroonhoevelaan 2, Den Haag
T 070 40 40 44
www.vroondaal.nl

Tekst: Bo Vrolijk