Op 5 en 6 november kun je de modelloft van de Meelfabriek bezoeken. Vanwege de hoge opkomst tijdens de Open Monumentendagen en de Kunstroute worden de deuren opnieuw geopend voor geïnteresseerden. 

Het voormalige Molengebouw & Riffellokaal, beide met een elegante staalstructuur, worden omgetoverd tot exquise lofts en penthouses, volledig op maat gemaakt. De lofts – vanaf 98 m² tot 390 m² – hebben hoge plafonds, veel licht en ruimte. Prachtige ruimtes waarin de oude, stalen constructies zichtbaar zijn. Een aantal lofts heeft een mezzanine voor een slaap-, werk- of atelierruimte. De ruimtes lenen zich perfect om een eigen indeling te bepalen. Ook kunnen lofts worden samengevoegd.
Prijs vanaf € 441.000,- von

Aan het imposante complex wordt een nieuw landmark toegevoegd, de Singeltoren. Een ranke woontoren met gevels van beton, glas en aluminium die naadloos aansluit bij het industriële karakter van De Meelfabriek. Er zijn nog enkele appartementen – vanaf 104 m² tot 252 m² – te koop, ook kunnen appartementen worden samengevoegd.
Prijs vanaf € 367.500,- von.

In het Molengebouw is een modelloft ontworpen. Je kunt er op 5 en 6 november een kijkje nemen van 14.00 uur tot 17.00 uur.