Het is feest bij Specsavers op de Frederik Hendriklaan in Den Haag! Zij vieren namelijk hun 5-jarig jubileum en daar nodigen zij iedereen graag voor uit. Dankzij het vriendelijke en deskundige team, voelt een bezoek aan deze winkel altijd al als een feestje, maar de komende maand is het er nog feestelijker.

Dan vieren zij namelijk dat zij alweer 5 jaar op deze prachtige locatie zitten. En met net zoveel enthousiasme als toen, staan zij nog steeds met veel plezier voor iedereen klaar. Bij Specsavers op de Fred kun je kiezen uit honderden monturen in alle soorten, maten en kleuren. Of het nu gaat om een gewone leesbril, een computerbril, contactlenzen of een zonnebril, alles is hier mogelijk. Bij Specsavers worden deskundige oogmetingen gedaan door gediplomeerde opticiens en contactlens­specialisten. Naast oogzorg bieden zij ook als audicien op het gebied van hoorzorg het allerbeste, zoals oplaadbare hoortoestellen en oordoppen op maat (handig voor een ritje op de motor of een duik in het water). Zes dagen per week kun je bij de audicien terecht voor metingen en advies.

Aanbieding
Special voor het jubileum hebben zij nu een leuke aanbieding: 25% korting op alles. Dus brillen (inclusief glazen), alle opladers en onderhouds­producten voor de hoortoestellen. Daarnaast geldt uiteraard ook gewoon de actie ‘2 halen, 1 betalen’.

Team Specsavers op de Fred verwelkomt jullie graag! Loop eens binnen, je loopt weer naar buiten met goed zicht, goed gehoor én een goed gevoel.

Specsavers
Frederik Hendriklaan 159, Den Haag
T 070 358 44 58
www.specsavers.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 67 van LEVEN! Magazine #48

Fotografie: Richard Mulder (portret)