Stijlvol, mediterraan en luxueus wonen met uitzicht op de Vliet bij één van de ­mooiste recreatie­gebieden van Nederland en op 10 kilometer van het strand? Triadome; een duurzame, moderne ontwikkeling met voldoende ruimte voor mondaine woonwensen.

Mediterraans wonen aan de Vliet
In Leidschendam-Voorburg maakt men zich klaar voor de bouw van 3 luxe, kleinschalige appartementen­complexen met 123 woon­eenheden. Daarvan behoren 79 appartementen en 7 penthouses tot het hogere segment. De mogelijkheden in deze duurzame nieuwbouwontwikkeling Triadome zijn legio.

Functionele esthetiek
Architectenbureau T-concepT heeft Triadome ont­worpen. Luxe moderne urban villa’s voor een zeer diverse doel­groep met woonoppervlakten van 60 m² tot een penthouse van 280 m². Duurzaam wonen in functionele esthetiek. Deze betoverende nieuwbouw­ontwikkeling en prachtige ligging is een baken van rust en ruimte tussen de steden Den Haag, Leiden en Zoetermeer. Met ruimte voor groen en water, gedeelde openbare ruimten binnen een rustige woonomgeving met een onder­grondse parkeergarage met daarin elektrische oplaadpunten.

‘Triadome zou aan de Côte d’Azur niet misstaan.’
Het is een Mediterraan object, op­getrokken uit op natuursteen lijkend materiaal in lichte zandkleuren. Zo blijft het aanzicht fris en vormt tegelijkertijd een mooi contrast met de bestaande 3 rode beuken. Gasloos, een gunstige ligging op de zon en zeer goed geïsoleerde A++ woningen zorgen voor zeer lage energielasten. De overvloedige luxe is bijvoorbeeld ook terug te zien in het hoog­waardige materiaal­gebruik dat is door­gevoerd tot in het sanitair. Al met al een natuurinclusief ontwerp met grote terrassen en balkons. Hier tref je vorstelijke plantenbakken met hangend groen. Zoiets past volgens de architect ook heel goed aan de Côte d’Azur.

Niet voor niets ramen van vloer tot plafond
Op de bovenste lagen worden teruggetrokken gevels aangebracht waardoor de bouwlagen luchtiger ogen en tegelijkertijd de mogelijkheid creëren om grotere appartementen met ruime terrassen te bouwen. Van hieruit heb je een perfect uitzicht over het water want nagenoeg alle woningen zijn georiënteerd op de Vliet. Alle appartementen en penthouses hebben majestueuze ramen van vloer tot plafond. Zo ontstaat een schitterend uitzicht op bijvoorbeeld de aangelegde tuin waar legio groen wordt bij geplant. Gordijnen open en je luistert naar het kabbelende water.
Triadome ligt in de gemeente Leidschendam-Voorburg met 75.000 inwoners. Het complex bevindt zich op fietsafstand van tal van voorzieningen. Wie van winkelen houdt kan genieten in de Westfield Mall of the Netherlands. En ook de Herenstraat van Voorburg met de gezellige markt op zaterdag is dichtbij. Even iets drinken of eten kan goed bij de Sluis van Leidschendam-Voorburg. Genieten van de natuur kan in de directe omgeving en wat te denken van het 310 hectare uitgestrekte Vlietland, één van de mooiste recreatie­gebieden van Nederland met bossen, vaar- en zwemwater. Triadome is bovendien goed bereikbaar met OV-verbindingen als de Randstadrail, HTM en buslijnen tussen Den Haag, Zoetermeer, Voorschoten en Leiden.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn na het lezen van deze tekst en het bekijken van de eerste impressies? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of neem contact op met één van de makelaars.

www.triado.me

Ontwerp: TconcepT
Landschap: Copijn
Ontwikkeling: Kingsbridge Investment BV
Realisatie: BOBgroep

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 58 t/m 61 van LEVEN! Magazine #51