Het is feest bij Slabbers De Lange, op 5 januari 2024 bestaat het kantoor 15 jaar. Mirjam Slabbers en Hellen Dordregter-de Lange zijn nog even enthousiast als toen ze begonnen. “We hebben de sprong gewaagd en we hebben er geen moment spijt van gehad!”

“Ons avontuur begon in 2009, midden in de bankencrisis. Het was geen gunstige tijd, maar we dachten ‘Als we het nu kunnen, kunnen we het altijd’”, vertelt Hellen. “De start was best pittig: acquireren, acquireren, acquireren. We hebben daarmee het fundament gelegd voor een mooi netwerk van ondersteuners en recruiters waar we nog steeds op voortbouwen.” “Wat doe je in het begin toch gekke dingen. Ik herinner me dat het ongelooflijk slecht weer was, het sneeuwde én er was een OV-staking toen de eerste managementassistent via ons aan het werk ging. Hellen heeft haar ‘met gevaar voor eigen leven’ met de auto naar haar werk gebracht, want we wilden onder geen enkel beding dat deze match in het water zou vallen”, lacht Mirjam. “Het is een grappige anekdote, maar hij staat wel symbool voor hoe we werken: wij zijn de specialist waar secretaresses en werkgevers op kunnen bouwen. De ‘perfecte match’ tussen een manager en zijn of haar ondersteuner is altijd ons uitgangspunt.”

Goed in wat we doen
Slabbers De Lange concentreert zich al jaren niet uitsluitend op werving & selectie, maar heeft ook een uitgebreid aanbod aan trainingen en coaching. Met het doel secretariaten optimaal te laten functioneren, hebben ze al vele secretariaatscans uitgevoerd. ”We willen niet alleen dat een manager blij is met zijn/haar secretaresse, maar ook dat een secretariaat optimaal functioneert en dat ondersteuners goede vervolgstappen maken in zijn/haar carrière. Dit is ons specialisme en we zijn heel goed in wat we doen. Na 15 jaar mag dat best eens gezegd worden”, aldus Mirjam. Hoewel het team niet alleen uit Mirjam en Hellen bestaat, werken ze nog steeds met veel plezier samen. Hellen besluit: “We vinden ons werk heel erg leuk. De afgelopen 15 jaar zijn voorbijgevlogen. Het secretaressevak heeft inmiddels een flinke ‘upgrade’ doorgemaakt, maar kan nog altijd heel divers worden ingevuld. Wanneer we samen met een manager een vacatureprofiel opstellen, waken wij ervoor dat het geen verzameling van werkzaamheden wordt waar anderen geen tijd voor hebben, maar die eigenlijk niet bij een secretariaat horen. Via Slabbers De Lange heb je als assistent een baan die bij je past en als manager een assistent waar je trots op kunt zijn!”

Maak Nader Kennis
Met Martine Visser – Hoofd Coaching & Scantrajecten

Ken je het team achter het succes van Slabbers De Lange – The Assistant Company? Na Hellen Dordregter-de Lange en Mirjam Slabbers stelt nu Martine Visser zich voor:

Martine Visser (51) is geboren en getogen in Den Haag. Ze woont, samen met haar Golden Doodle Saartje, met veel plezier dichtbij het strand en wil nooit meer weg uit deze stad. Martine was jaren- lang in verschillende functies werkzaam in het ondersteunersvak.

Martine Visser

Ze rolde het trainersvak in toen ze hiermee in aanraking kwam bij een grote organisatie, heeft haar studie afgerond en begeleidt nu verander- en coachingstrajecten op het gebied van organisatie- ontwikkeling. Elf jaar geleden kwam Martine in contact met Slabbers De Lange, waar al haar ervaring goed samenkomt. Martine is twee keer per week te vinden in sportschool Purpose personal health & personal training, is een echte strandliefhebber, wandelt veel en houdt van lekker eten en een drankje met vrienden.

 Slabbers De Lange – The Assistant Company

Namensestraat 29, Den Haag
T 070 338 81 80
www.slabbersdelange.nl