Deze lente hangen de slingers en knallen de champagnekurken. LEVEN! Den Haag viert haar tienjarig bestaan. Al veertig nummers lang presenteert dit lifestyle magazine de meest bijzondere mensen, projecten, bedrijven en plekken in de regio Haaglanden.

Al een decennium lang is LEVEN! het blad van ontdekkingen in de regio Haaglanden. In het magazine lees je over de meest interessante mensen, opvallende ondernemers, kunst en cultuur, bouwen en wonen, uitgaan, horeca en veel meer. Het is een blad met een onvervalste Haagse signatuur. Met de focus op zee en strand, met koninklijke allure, aandacht voor lokale ondernemers, de verschillende steden en natuurgebieden, etc. De hartslag van de regio voel je op iedere pagina.

Parels van Haaglanden

Seizoensgebonden, feel good en trots zijn vaste uitgangspunten. Het blad zet de spotlight op wat er zo bijzonder is aan wonen en werken in dit deel van Nederland. LEVEN! laat regelmatig plekken zien die normaal verborgen blijven. Zo krijgen de lezers in iedere editie een kijkje achter de schermen. Op soms wel heel bijzondere locaties als de Koninklijke Stallen, de Turkse residentie en vele fraaie woonhuizen.

BN-ers in LEVEN!

Ook werden veel beroemde Hagenaars en andere bekende regiogenoten geportretteerd. Mensen met mooie verhalen over hun Haagse of Haaglandse roots. Sommigen wonen hier al jaren niet meer maar koesteren nog steeds een grote liefde voor de regio, bijvoorbeeld Bridget Maasland, Kees Jansma, Barry Hay, Anna Drijver. Van tijd tot tijd was er de kans een internationaal grote namen te spreken: Paul Verhoeven, Anton Corbijn en Robin Haase. Anderen (Paul van Vliet, Erica Terpstra, Ferry Mingelen) zijn altijd in Den Haag blijven wonen en steken hun liefde voor de stad niet onder stoelen of banken. Extra leuk is het als mensen die normaal niet zo happig zijn op interviews toch hun medewerking verlenen, zoals Harrie Jekkers, Dennis Storm en Sander van de Pavert.

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 8 & 9 van LEVEN! Magazine #40