Zoek je een unieke vergader- en eventlocatie in Den Haag? Goed bereikbaar en perfect gelegen in hartje Den Haag, met de meest moderne faciliteiten? Dan ben je bij mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag op de juiste plek.

Hylke Thiry, Teammanager Sales & Events: “Het afgelopen jaar is het aantal hybride events fors toegenomen. Inmiddels zijn de Eventzaal, de Newsroom en de Club volledig ingericht voor deze events. Een hybride event is een combinatie van live en online. In onze verschillende zalen staan alle faciliteiten ter beschikking om een boeiend webinar te houden, een hybride event te organiseren of een interactieve vergadering te beleggen.”

Maatwerk
Ga je voor een event met een hippe vibe, dan is de Newsroom met zijn 25 m² grootte multimediascherm de ideale plek. Wil je liever een meer huiselijke setting vanuit comfortabele bruin lederen fauteuils, dan is de Club jouw ideale decor. Een grote productie met een podium, band, decors en een dagvullend programma kan worden gehost in de grote Eventzaal. Voor vergaderingen hebben we diverse van onze intieme vergaderkamers ingericht met alle benodigdheden voor optimaal vergaderen. Hylke: “Natuurlijk is maatwerk mogelijk, wij geven je wensen flexibel de ruimte. Wij hebben 12 inspirerende ruimtes in huis die méér zijn dan alleen maar muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor impactvolle bijeenkomsten en succesvolle events.”

Verbinden
“Dit is een locatie rondom het leven in de media en onze corebusiness is mensen bij elkaar brengen en verbinden. Dat was, is en blijft zo, ook al verandert de vorm en invulling”, vertelt Hylke over Beeld en Geluid Den Haag. “Hybride vormen zijn blijvend, zo verwacht ik. Ook als we fysiek bij elkaar komen voor zakelijke evenementen dan blijven onze
online faciliteiten beschikbaar. Voor internationale partijen, conferenties of vergaderingen is de hybride mix een blijvend gegeven. Naast duurzaam is het efficiënt en kosten- en tijdbesparend. Daarbij wordt het bereik enorm vergroot en is content op meerdere platforms, langduriger te delen en beschikbaar.”

Welkom
“Met jouw vergadering of event bij Beeld en Geluid ondersteun je ook het museum, het onderwijs en de programmering. Zo draag je direct bij aan een mediawijze samenleving. Niet onbelangrijk in een wereld waar alles lijkt te draaien om media en heldere communicatie. Wil je de mogelijkheden bespreken maak dan een afspraak met een van onze salesmanagers. Of proef de sfeer in ons Museumcafé Alma. Kom langs voor een heerlijke kop koffie of een lekkere lunch. Met razendsnel internet en talloze gezellige zitplekken is Museumcafé Alma de ideale plek om te flexwerken of samen te komen. Iedereen is welkom.”


Club BENG

In september van dit jaar startte Club BENG, netwerkorganisatie voor professionals in communicatie, in de breedste zin van het woord. Met een succesvolle netwerklunch werd afgetrapt, in oktober volgde een boeiend kennisevent over contentmarketing. De komende maanden staan diverse activiteiten op het programma.

Doe je mee?
Club BENG is een initiatief van Beeld en Geluid Den Haag en haar partners en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag. Club BENG is dé netwerkclub voor event-, marketing- en communicatieprofessionals in de Metropoolregio Haaglanden en Rijnmond. Hoe inspirerend is het om het enthousiasme voor je vak te delen met mensen die in dezelfde beroepsgroep werken? Club BENG organiseert jaarlijks diverse events zoals masterclasses, kennisevents, bedrijfsbezoeken en netwerklunches. Bij deze events gaat het in de eerste plaats om kennis en inspiratie; het bouwen van een professioneel netwerk is daaraan ondergeschikt maar zeker niet onbelangrijk.

“Als je beter wilt worden in je vak en meer mensen wilt leren kennen die in je vak actief zijn, word dan lid van Club BENG”, zo luidt de aanbeveling van een van de leden. Club BENG is een nieuwe, frisse club waar professionals en specialisten bijeenkomen om kennis te delen, te sparren en inhoudelijke onderwerpen en thema’s uit te diepen. Hou jij je beroepsmatig bezig met evenementen, marketing en communicatie in de regio Den Haag? Word lid en sluit je aan bij Club BENG. Op de website www.clubbeng.nl vind je alle
informatie. Vul snel het inschrijf­formulier in en je ontvangt per omgaande de uitnodiging voor de eerstvolgende netwerklunch.


 

Beeld en Geluid Den Haag
Zeestraat 82, Den Haag
T 070 330 75 75
denhaag.beeldengeluid.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 122 t/m 123 van LEVEN! Magazine #49

Tekst: Peter Pels / Fotografie: Femque Schook (portret), spark