Personal Fit Club is een exclusieve training studio op verschillende locaties in Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer en Den Haag. In Scheveningen in het Havenkwartier en sinds kort ook aan de Hooikade in het Haagse centrum zijn deze personal trainers gedreven om personal training naar een hoger niveau te tillen.

Eigenaar Personal Fit Club Den Haag in het Haven­kwartier Marcel Keppel: “Alle trainingen van Personal Fit Club worden afgestemd op de mogelijkheden om het lichaam zoveel mogelijk in balans te krijgen. Doelen kunnen pas echt worden vastgesteld nadat de klant
enkele assessments heeft gedaan. Hiermee kijken we naar het fitheidsniveau en de belastbaarheid, waardoor we rekening kunnen houden met elk niveau. Wij maken een uitdagend trainingsplan op maat en koppelen hieraan de gestelde doelen. Alle facetten over afvallen, conditie, krachttraining, voeding, vitaliteit en revalidatie kunnen aan bod komen in onze persoonlijke aanpak.”

Uitdaging en Fun

Eigenaar Personal Fit Club Den Haag op de locatie in het centrum Bob Entrop: “De kracht van het concept is dat iedereen op al onze sfeervolle vestigingen wordt begeleid door zeer ervaren en goed opgeleide personal trainers. Als conditietrainer van het Nederlands elftal Cricket vind ik het een sport om het beste in eenieder naar boven te halen. Ons doel is om steeds weer een uitdaging voor onze sporters te realiseren. Vandaar dat wij het element ‘fun’ belangrijk. Wij zijn dan ook gedreven om met alle personal trainers van de Personal Fit Club de meest effectieve manier van trainen te blijven leveren en deze aanpak staat garant voor kwaliteit.”

Leuk en effectief

De exclusieve trainingen zijn altijd op afspraak en al mogelijk vanaf zes uur ’s morgens tot tien uur in de avond. Het trainen met een personal trainer van Personal Fit Club kan in de studio maar een outdoor sessie in het bos of op het strand is ook mogelijk. Dit maakt sporten onder begeleiding leuk en effectief voor iedereen.

Meer informatie over Personal Fit Club Den Haag kijk dan op www.personalfitclub.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 87 van LEVEN! Magazine #40