Uitdagend en innovatief: Decorations by Vicky is een groeiende naam in de interieurwereld. Dé plek om jouw woondromen te laten realiseren.

Goede ideeën voor ons interieur zijn er genoeg, dankzij de vele woonbladen, tv-programma’s en Pinterest pagina’s. Maar hoe creëren we iets dat onze persoonlijkheid weerspiegelt en waar ook dat oude, geliefde meubelstuk goed tot zijn recht komt? Precies daarop lopen mensen vaak vast, weet Vicky, de eigenaresse van Decorations by Vicky. Samen met haar collega Bibi luisteren ze goed naar de wensen van hun klanten en weten ze hoe je een interieur persoonlijk maakt, de eenheid bewaart en de puntjes op de i zet.

De rode draad
“Onze doelgroep is niet perse trendgevoelig, ze willen juist een huis dat echt eigen is”, vertelt Vicky. Het ruime aanbod van meubels, stoffen en uiteenlopende soorten behang laat zich het best omschrijven als klassiek met een moderne saus. Merken die je hier vindt zijn onder andere Pierre Frey, Osborne & Little en Colefax and Fowler. “Bij ons komen mensen die van kleur houden.” Oftewel: modieus en ook gezellig. Of het nu gaat om een kleine restyling van een kamer of een eigen, nieuwe look die je in het hele huis wilt doorvoeren: Vicky en Bibi zorgen voor de rode draad in jouw interieur. “Wij kruipen in het hoofd van onze klanten en kijken goed naar hun pinterest-bord, als zij dat hebben, want zonder dat kan natuurlijk ook. Voor ons is het vervolgens de kunst om de perfecte combinatie te maken van iedere wens.”

In de gloria
Moet er verbouwd worden, dan weet Decorations by Vicky ook daarin de weg. “We hebben goede samenwerkingen met een schildersbedrijf, maar ook met stukadoors, behangers, elektriciens en stoffeerders. Doordat we weten met wie we werken, kunnen we echt garant staan voor het eindresultaat. Het is zo mooi om te zien wanneer klanten helemaal in de gloria zijn met hun huis. Je interieur en dus ook oude meubelstukken of items met een verhaal hebben met emoties te maken. Wij helpen te vernieuwen met behoud van eigen pronkstukken. Onze klanten geven ons hun vertrouwen en we zijn heel blij als we hen gelukkig maken met het resultaat.”

 



Decorations by Vicky
Johannes Bildersstraat 87, Den Haag
T 070 324 57 29
www.decorationsbyvicky.nl
info@decorationsbyvicky.nl

✍️  Laura van der Meer
📷 Anouk Charlotte fotografie