Kennis en gevoel


“Ik ben geboren en getogen in het Statenkwartier en ken Den Haag van binnen en van buiten. Ik weet wat er in elke wijk te vinden is, welke scholen er zijn, waar de beste bakker zit en hoe het openbaar vervoer in elkaar steekt. Het gaat om méér dan een huis, ook de omgeving moet bij je passen. Ik wil de wens van elke cliënt helder krijgen. Elke vraag is anders! Om het maximale te kunnen leveren moet er een klik zijn. Daarom is het eerste gesprek zo belangrijk. Ik weet snel wat er bij iemand past, een paar steekwoorden zijn genoeg. Dat is denk ik een combinatie van ervaring en gave. Wat dat betreft laat mijn gevoel mij zelden in de steek.”

Individuele service


Lutz Real Estate heeft een imposant netwerk opgebouwd. Expats profiteren bovendien van de ervaring die Daphne heeft opgedaan bij Europol als International Housing Officer, relocation. “Ik ben in aanraking geweest met veel verschillende culturen. Ik begrijp de voorkeuren en gewoonten van expats en ik weet hoe stressvol het kiezen van een huis is. Daarom begeleid ik mijn cliënten van A tot Z. Ik zoek alles uit en als het nodig is hebben we dag en nacht contact. Lutz Real Estate staat voor scherp onderhandelen, excellente kennis van de markt en onderbouwd advies, met aandacht voor de individuele mens en recht vanuit het hart.”

Lutz Real Estate
Sweelinckplein 9/11, Den Haag
T 070 415 88 84
www.lutzrealestate.nl