Bogaard Kliniek in Rijswijk is gespecialiseerd in gebitsreconstructies en volledig ingericht op het maken van gebitsprotheses, kronen en bruggen op implantaten. Om ook bereikbaar te zijn voor mensen buiten de regio van Den Haag is er sinds kort een Bogaard Kliniek in Amsterdam-Zuid.

Haagse ambassadeurs, ondernemers uit de regio of gewoon mensen uit de buurt zijn al bekend met Bogaard Kliniek. Een gedreven team met deskundige specialisten is helemaal toegespitst op gebitsreconstructies. “Als mensen tanden of kiezen verliezen door een ongeval, tandbederf of medicijngebruik kunnen wij vrijblijvend een inschatting maken welke behandelmethode het meeste geschikt is,” vertelt Bram Vriens, tandarts en implantoloog van Bogaard Kliniek.

Mooie oplossing

“Samen kijken we naar de meest optimale mogelijkheden en maken we meteen een kostenplaatje, zodat patiënten weten waar ze aan toe zijn. Afhankelijk van de zorgverzekering zijn er ook diverse vergoedingen mogelijk, zelfs vanuit het basispakket. Ook hier helpen wij onze patiënten de juiste weg te vinden. De mooiste en beste oplossing is meestal een kroon op een implantaat plaatsen. Hierdoor kunnen de gezonde elementen rondom helemaal in tact blijven. Ook de natuurlijke kaaklijn blijft behouden. Zelfs bij oude brugconstructies die aan vervanging toe zijn of bij mensen die volledig tandeloos raken, kunnen wij met onze ervaring mooie oplossingen bieden.”

Enorme impact

Lees verder over de technieken en resultaten die de Bogaard Kliniek kan leveren door hier te klikken en snel verder te lezen op pagina 117 van de winter editie LEVEN! magazine.

Bogaard Kliniek Rijswijk
Prins Johan Friso Promenade 32, Rijswijk, T 070 221 00 07

Bogaard Kliniek Amsterdam
Minervalaan 29, Amsterdam, T 020 261 76 70

www.bogaardkliniek.nl

Tekst Bo Vrolijk
Fotografie Hans Lebbe